• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

We waren er vanuit gegaan dat we begin April wel bij elkaar zouden kunnen komen teneinde de Jaarvergadering/Clubdag te houden in Apeldoorn. De huidige omstandigheden zijn er momenteel niet naar en met een grote waarschijnlijkheid ook niet op 3 april as. Daarom hebben we deze week besloten deze vergadering uit te stellen en door te schuiven naar de Jongdierendag op zaterdag 4 september as. te Amersfoort, aanvang 9.15 uur. Dus er wordt vergaderd tijdens de keuring in de ochtend. In de middag na de lunch hebben we dan nog ruim de tijd om ons tussen de kooien te begeven. Nadere info volgt!

Wij wensen u allen in ieder geval een zeer succesvol fokseizoen toe! En wensen u tijdens deze moeilijke periode een goede gezondheid toe.

De Nederlandse Sebrightclub is opgericht in 1967.
De bedoeling is zoveel mogelijk de belangen van de SEBRIGHT te behartigen.

Een deel van de leden is echt rasfokker en wil de dieren zoveel mogelijk verbeteren en goede resultaten boeken op de te houden tentoonstellingen. Ook zijn er veel leden die het een bijzonder ras vinden en er plezier aan beleven om ze bij hun huis te houden. Het houden van aparte rasdieren is bijna niet duurder dan rasloze dieren.

We geven een rasbrochure uit waarin zoveel mogelijk aspecten van de Sebright aan de orde komen.

Ook komen we één maal per jaar bij elkaar om 's morgens de jaarvergadering te houden en daarna een dierbespreking en beantwoording van vragen van de leden. Ook het uitwisselen van fokervaringen en andere wetenswaardigheden komen aan de orde.

Op landelijke tentoonstellingen stellen we prijzen beschikbaar om bijzondere fokprestaties te belonen. Per jaar houden we op één tentoonstelling een speciale clubtentoonstelling met extra prijzen.

Daarnaast geven we drie clubbladen per jaar uit met club­nieuws.

 Clubdag en Jaarvergadering 3-4-2021  te Apeldoorn :  uitgesteld naar Jongdierendag.                           

 Jongdierendag  4-9-2021 te Amersfoort

 

 

Sponsoren

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland kan uw droomtuin als geen ander voor u verwezenlijken.

Veldwijk

De grootste speciaalzaak in sportprijzen van Nederland

Harwig Installatietechniek

Harwig Installatietechniek is al 110 jaar expert op het gebied van technische installaties, die toekomstproof zijn.

Max Pijnappel

Ontwerpt websites en huisstijlen naar uw smaak.

Garvo