Clubdag 2010

Was het de laatste jaren qua bezoek wat aan de bescheiden kant, dit jaar konden wij een groot aantal leden verwelkomen. Er werd vergaderd in een goede en een positief kritische atmosfeer.
De jubilarissen werden in het zonnetje gezet, t.w. de 10-jarigen de heren J.S.S. Halma, Leunissen en de Lange, de 25-jarigen de heren Schurink, Vos en Schäfer. Als Clubkampioen 2009 nam Johannes Heddema de daarbij behorende prijzen in ontvangst.
Heddema was sowieso al goed op dreef want ook in de kleurslagen goud-zwart gezoomd en zilverzwart gezoomd werd hij Nationaal kampioen. Alco Jeensma deed hetzelfde maar dan in citroenzwart gezoomd en Jan Willem Denekamp in geelwit gezoomd.
In de middaguren praatte Benno Schurink samen met ons bij over het wel en wee van onze hanen. Hij deed dit op de zijn bekende wijze, rustig en gemoedelijk en bovendien inspirerend.
Voor het eerst organiseren wij op 28 augustus as. in de tuin van Mans Koenderink in Albergen een informeel treffen voor onze leden. Het derde weekend van november staat in het teken van de Clubshow van onze oosterburen in Bad Bentheim. Interessant om de de Duitse Sebrights weer eens te vergelijken met die van ons. Dit jaar brengen wij onze Clubshow onder bij de Gelderlandshow, dit jaar voor het eerst in Wijchen in het laatste weekend voor de kerstdagen. Inmiddels is besloten om in 2012 weer een internationale Sebrightshow te organiseren, dit in het kader van het 45-jarig bestaan van onze club.
Over datum, lokatie enz. wordt u nader geïnformeerd.

JWD

 

******************************************************************************

Hieronder ziet u, aan de hand van enkele foto's een impressie van deze gezellige bijeenkomst.
De foto's werden ter beschikking gesteld door Arie Hagedoorn, waarvoor onze dank.

*****************************************************************************

 

Clubdag 06-04-2019

Clubshow 

Fokkersdag 07-09-2019

Sponsoren

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland kan uw droomtuin als geen ander voor u verwezenlijken.

Veldwijk

De grootste speciaalzaak in sportprijzen van Nederland

Harwig Installatietechniek

Harwig Installatietechniek is al 110 jaar expert op het gebied van technische installaties, die toekomstproof zijn.

Max Pijnappel

Ontwerpt websites en huisstijlen naar uw smaak.

Garvo