Jongdierendag Sebrightclub 2019.

Zoals u waarschijnlijk in het clubblad van augustus 2018 hebt kunnen lezen is op de jaarvergadering van 7 april 2018 een voorstel ingediend voor een andere opzet van de fokkersdag.
De aanwezige leden hebben daar het voorstel gesteund en organiseren we dit jaar in plaats van een fokkersdag een jongdierendag.
Het doel van deze dag blijft ongewijzigd en is het leggen van contacten tussen fokkers en liefhebbers van ons mooie ras de Sebright. Uiteraard zijn we benieuwd wat de eerste resultaten van het nieuwe fokseizoen zijn en kunnen we elkaars dieren bewonderen. Keurmeesters dhr R. Vos en R. Struyf hebben toegezegd deze dag onze Sebrights te willen keuren. De resultaten van de keuring zullen meetellen voor het clubkampioenschap per kleurslag. Ook zullen er op deze dag mooie prijzen beschikbaar worden gesteld.
Uiteraard zijn we op voorhand al veel dank verschuldigd aan dhr. Thijs Akkerman waar we te gast mogen zijn. Hij zal u ook deze dag weer van een hapje en drankje voorzien.
Medio augustus zult het vraagprogramma en inschrijfformulier ontvangen.
Op de jaarvergadering van zaterdag 7 april aanstaande zal de Jongdierendag op de agenda staan en kunnen we nog meer informatie met u delen en wellicht heeft u zelf ook nog ideeën welke ik kan benutten om er een geslaagde jongdierendag van te maken.
Met vriendelijke groet Dick van Dijk.

 

 

Jongdierendag  7-9-2019 te Enschede

Sponsoren

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland kan uw droomtuin als geen ander voor u verwezenlijken.

Veldwijk

De grootste speciaalzaak in sportprijzen van Nederland

Harwig Installatietechniek

Harwig Installatietechniek is al 110 jaar expert op het gebied van technische installaties, die toekomstproof zijn.

Max Pijnappel

Ontwerpt websites en huisstijlen naar uw smaak.

Garvo